حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

دستگاه جوجه‌کشی دست دوم

Rate this post

دستگاه جوجه‌کشی دست دوم

یکی از بهترین شغل‌ها در میان کارآفرینی و مشاغل خانگی، کار با دستگاه جوجه‌کشی دست دوم می‌باشد. چنین مشاغلی به دنبال تولید و اشتغال‌زایی هم برای خود و هم برای دیگران‌اند. کار با ماشین‌جوجه کشی به دلیل نیاز جامعه به پروتئین حیوانی و غذا سود خوبی به دنبال دارد. از این رو برای شروع یک تولیدی خانگی نیاز به دستگاه خانگی و یا ماشین نیمه صنعتی داریم.

 

تحقیقات و تجارب نشان می‌دهند که خرید دستگاه در بیشتر مواقع باعث ضرر و زیان مشتریان شده و خریداران دستگاه جوجه‌کشی دست دوم  به خاطر عدم آگاهی از نحوه استفاده و نگهداری این دستگاه‌ها در خریدشان با تردید مواجه می‌شوند. حساسیت موضوع در اینجا است که این دستگاه‌ها به نگهداری و مواظبت بسیار زیادی  نیاز دارند و خریداران این دسته از دستگاه‌ها باید مسؤلیت آن‌ را بر عهده بگیرند.

 

 

کلمات هچر و ستر به چه معنا هستند؟

کلمه‌ی ستر به مدت زمانی گفته می‌شود که یک تخم سپری می‌کند تا به جوجه تبدیل شود. طول این دوره در پرندگان گوناگون، متفاوت است. در این دوره تنظیم دما و رطوبت بسیار حائز اهمیت بوده و یک اشتباه کوچک موجب از بین رفتن همه‌ی تخم‌ها می‌شود. همچنین کلمه‌ی هچر نیز به سه روز پایانی دوره جوجه‌کشی گفته می‌شود که در آن جوجه‌ها کم کم آماده خروج از تخم می‌شوند. در این زمان تخم‌ها به دمای کمتر و رطوبت بیشتری نیاز دارند.

 

دستگاه جوجه‌کشی چیست؟

جوجه کشی یا جوجه درآوری به فرایندی گفته می‌شود که در آن یک دستگاه شبیه ساز مادر برای پرندگان، خزندگان و تمام تخم‌گذاران، با گرم و مرطوب نگه داشتن تخم نطفه‌دار و همچنین عمل چرخش تخم‌ها و جابه‌جایی، شرایط مناسبی را شبیه سازی می‌کند. بنابراین با کمک دستگاه، جوجه کشی مصنوعی انجام می‌شود. این دستگاه برای اولین باز توسط رجینالد کارل اختراع شد و هم اکنون نیز بسیاری از مدل‌های صنعتی و خانگی آن به صورت پیشرفته در بازار موجود هستند. معروف‌ترین برند دستگاه جوجه‌کشی، انکوبی است که توسط کشور کانادا طراحی و به بازار عرضه شده‌است.

 

شرایط دستگاه جوجه‌کشی چگونه است؟

 

جوجه کشی یک فرایند بسیار حساس است و باید شرایط آن به صورت کاملا دقیق برای تخم‌های نطفه دار فراهم شود. دما، رطوبت، اکسیژن رسانی و چرخش تخم‌ها از جمله این شرایط هستند. حساسیت بالای جوجه کشی از تخم‌های نطفه‌دار به حدی است که اگر به عنوان دما یک درجه از دمای مطلوب بالا یا پایین‌تر رود، منجر به تلف شدن و از بین رفتن تخم‌های می‌شود.

 

دمای دستگاه جوجه کشی

دمای مناسب برای جوجه کشی از انواع تخم پرندگان به‌طور متوسط 37-38 درجه سانتی گراد است و تنها دمای تختم شترمرغ است که  36.1-36.6 درجه می‌باشد. باید توجه کنید که دما با طول مدت جوجه کشی رابطه معکوس دارد و دمای بالاتر منجر به کاهش مدت زمان هچ و زودتر خارج شدن جوجه‌ها شده و دمای پایین‌تر منجر به افزایش مدت زمان هچ و دیرتر خارج شدن جوجه‌ها می‌شود.

 

رطوبت دستگاه جوجه کشی

رطوبت نیز مانند دما از دیگر شرایط مهم موجود در جوجه کشی است. رطوبت مناسب برای جوجه درآوری تخم‌ها 55 تا 65 درصد است. کاهش رطوبت دستگاه جوجه‌کشی منجر به افزایش تبخیر و وسیع‌تر شدن کیسه‌های هوای داخل تخم‌ها می‌شود. در نتیجه نوک جوجه سریع‌تر به اطاقک هوا می‌رسد. همچنین افزایش رطوبت نیز منجر به ایجاد اختلالاتی شده و جوجه در این زمان قادر به نفس کشیدن نیست.

 

اکسیژن

اکسیژن مورد نیاز برای انواع تخم‌های نطفه‌دار بین 10 تا 20 درصد است. این اکسیژن توسط منافذی که بر روی پوسته تخم‌ها قراردارد وارد تخم شده و گاز کربنیک نیز از همان ‌جا خارج می‌گردد. توجه داشته باشید که اگر سطح اکسیژن کم شود بازدهی جوجه‌کشی نیز کاهش می‌یابد.

 

 

مزایای خرید دستگاه جوجه‌کشی دست دوم

 

  • قیمت ارزان دستگاه جوجه‌کشی دست دوم نسبت به دستگاه نو
  • از طرف دیگر این دسته از دستگاه‌ها امتحان خود را پس داده‌اند، زیرا با توجه به حساسیت این کار بسیار مهم است که دستگاه جوجه‌کشی دست دوم کارکرد خوبی داشته باشد. پس تجربه قبلی اینگونه دستگاه‌ها نشان‌دهنده کارکرد خوب آن‌ها است.
  • در خرید دستگاه‌های جوجه کشی خانگی دست دوم محدودیت‌ها کمتر است. چنان چه دستگاه‌های جوجه کشی با ظرفیت ۱0 عددی، 12عددی، 2۴ عددی و ۴۸ عددی تخم، انتخاب کردید دقت کنید تا اگر از جنس پلاستیک ساخته شده‌اند در بدنه دستگاه جوجه کشی پلاستیکی شکستگی ایجاد نشده باشد.

 

اگر به خرید دستگاه جوجه‌کشی دست دوم علاقه دارید حتما دستگاهی را انتخاب کنید که تولید شده توسط یک شرکت معتبر و خوش نام باشد تا در صورت نیاز به پشتیبانی بتوانید از خدمات پس از فروش آن بهره ببرید.

 

فناوری دستگاه جوجه کشی دست دوم

با پیشرفت علم و تکنولوژی،  فناوری به کار رفته در دستگاه‌های جوجه کشی نیز ارتقا پیدا کرده است. دستگاه‌های مدرن دنیا از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و منطق فازی برای کنترل المان‌های دستگاه استفاده می‌کنند. با استفاده از منطق فازی دستگاه قادر است تا دما و رطوبت دستگاه را به صورت هوشمند کنترل کند و حتی در صورت باز بودن درب محفظه دستگاه آن را تشخیص داده و دما و رطوبت را در مقدار بهینه تنظیم می‌کند. طبیعی است که دستگاه جوجه‌کشی دست دوم که سال‌ها از ساخت آن‌ می‌گذرد فاقد فناوری‌های این‌چنینی باشند.

توصیه‌های مهم قبل از خرید دستگاه جوجه‌کشی دست دوم

  • در هنگام خرید دقت کنید تا سنسورهای دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی دقت لازم را داشته باشند. همچنین از اینکه شرکت تولید کننده قطعات یدکی دستگاه را موجود دارد مطمئن شوید. به منظور انجام این کار مدل دستگاه را به شرکت تولید کننده اعلام نموده و استعلام قطعات بگیرید.
  • قبل از خرید دستگاه جوجه‌کشی دست دوم عملکرد دستگاه را حداقل به مدت یک ساعت مشاهده کرده و سپس پول را به خریدار پرداخت نمایید. از خرید اینترنتی و تلفنی دستگاه‌های جوجه کشی دست دوم از افراد ناشناس که امکان دسترسی به آن‌ها برای شما مقدور نیست خودداری نمایید.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما
ارومیه کیلومتر 6جاده اشنویه (تاناکورا) بعداز کارخانه فردآذربایجان روستای قره آغاج ماشین سازی طیور محجوبی
09142688561-09149418561-04432514895
bridshoping@gmail.com