حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای

Rate this post

دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای

دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای یکی از دقیق‌ترین ماشین‌های جوجه‌کشی خانگی در جهان محسوب می‌شود که تمامی فاکتور‌های جوجه‌کشی در این محصول مطابق با شرایط مرغ مادر طراحی شده است تا بالاترین راندمان را داشته باشد. در ادامه به چگونگی کار با این دستگاه، شرایط آن، علت به وجود آمدن و فواید استفاده از آن می‌پردازیم.

 

امروزه به‌دلیل افزایش جمعیت و تغییر در الگوی مصرفی مردم، یکی از نیازهای بی حد مرض آن‌ها، نیاز به خوراک و غذا است.  با توجه به تغییر الگوی مصرفی عموما تولید مواد غذایی با روش‌های قدیمی پاسخگوی نیاز مردم نیست. به همین دلیل تولید خوراک علاوه بر ورود به عرصه تولید انبوه، خود پا به عرصه تجارت جهانی نیز گذاشته است. یکی از مواد غذایی که امروزه بسیار از آن استفاده می‌کنیم، مرغ است. اما این مرغ اگر با روش‌های قدیمی تولید شود حتی پاسخگوی نیاز یه خانواده نخواهد بود. ازاین رو بشر دست به اختراع دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای زد و تحولی عظیم در صنعت تولید مواد غذایی ایجاد کرد.

 

دستگاه جوجه کشی چیست؟

جوجه کشی به فرایندی گفته می‌شود که در آن تخم‌های نطفه دار توسط مرغ کرچ یا دستگاه جوجه کشی به جوجه تبدیل می‌شوند. برای تبدیل شدن تخم به جوجه که به اصطلاح هچ شدن جوجه‌ها گفته می‌شود، شرایطی مانند رطوبت، دما و اکسیژن محیط باید در حد مطلوب قرار بگیرند. طول مدت جوجه کشی برای انواع مختلف پرندگان متفاوت است ولی برای همه پرندگان از دو مرحله ستر و هچر تشکیل شده است که مرحله هچر مشترک بوده و سه روز آخر جوجه کشی است.

معنی کلمه ستر در دستگاه‌های جوجه کشی

همانطور که می‌دانید، طول دوره جوجه کشی برای پرندگان مختلف یکسان نیست. این بدین معنی است که تخم نطفه‌دار جوجه کشی با توجه به جدول دما و رطوبت باید مدت زمان مشخصی را داخل دستگاه جوجه کشی سپری کند.در این مدت ماشین جوجه کشی اقدام به چرخاندن تخم‌های نطفه دار می‌کند که این دوران را ستر می‌نامند.

معنی کلمه هچر در دوره جوجه کشی

کلمه هچر به دوره‌ای اطلاق می‌شود که تخم‌های نطفه دار آماده خارج شدن از تخم هستند. در این دوره که حدوداً سه روز انتهای دوره جوجه کشی انجام می‌شود، تخم‌های نطفه دار را داخل سبد‌های هچری قرار می‌دهند تا جوجه‌ها بتوانند راحت‌تر از تخم خارج شوند. در دوره هچر میزان دما کم و میزان رطوبت دستگاه افزایش می‌یابد.

دستگاه جوجه کشی ستر هچر همزمان

توجه داشته باشید که یکی از دلایل افزایش میزان راندمان جوجه کشی استفاده از تخم نطفه دار تازه می‌باشد و هرچه زمان نگهداری تخم نطفه دار افزایش یابد امکان جوجه شدن آن‌ها کمتر شده و حتی به صفر نیز می‌رسد.

قابلیت ستر-هچر همزمان دستگاه جوجه‌کشی این امکان را به شما می‌دهد که تخم‌های نطفه دار تازه را به صورت روزانه داخل ماشین جوجه کشی قرار داده و بدون نگرانی از کهنه شدن آن‌ها اقدام به جوجه کشی کنید.

 

شرایط دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای

در این بخش به بررسی شرایط موجود در دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای می‌پردازیم:

دمای دستگاه جوجه کشی حرفه‌ای

دمای مطلوب برای جوجه کشی انواع پرندگان 37.5-37.8 درجه سانتی گراد است. تنها استثنا در این زمینه شترمرغ است که دمای مطلوب برای جوجه کشی از تخم آن، 36.1-36.6 درجه سانتی گراد می‌باشد. باید توجه کنید که دما با طول مدت زمان جوجه کشی رابطه عکس دارد. به این صورت که دمای بالاتر منجر به کاهش مدت زمان هچ و دمای پایین‌تر منجر به افزایش مدت زمان هچ می‌شود. با نزدیک شدن به زمان هچ، دما کاهش یافته و در مرحله هچر به حداقل خود می‌رسد.

 

رطوبت دستگاه جوجه کشی

رطوبت نیز همانند دما از دیگر المان‌های مهم در جوجه کشی است. رطوبت مناسب برای جوجه کشی تخم‌های نطفه‌دار 55 تا 65 درصد است. در نوع خاصی از جوجه کشی که به آن هچ خشک گفته می‌شود رطوبت در کمتر از این مقدار تنظیم می‌شود. در مرحله هچر که جوجه‌ها در حال خروج از تخم‌ها هستند برای نرم شدن پوسته تخم‌ها و خارج شدن راحت جوجه‌ها رطوبت افزایش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید از تخم‌های غاز جوجه کشی کنید باید توجه کنید که به دلیل تغذیه خاص غاز معمولا پوسته‌های تخم‌ این پرنده ضخامت بیشتری دارند و برای هچ آن‌ها رطوبت بیشتری لازم است.

اکسیژن

اکسیژن مورد نیاز برای هچ تخم‌ها بین 10 تا 20 درصد است. اکسیژن مورد نیاز برای رشد جنین از طریق منافذی که بر روی پوسته قراردارند داخل تخم شده و گاز کربنیک نیز از آن‌ها خارج می‌شود. با کاهش اکسیژن راندمان جوجه‌کشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

فواید استفاده از دستگاه جوجه‌کشی

دستگاه‌های جوجه کشی در ظرفیت‌های مختلف تولید می‌شوند و با استفاده از آن‌ها می‌توانید از تعداد بسیار بالایی تخم نطفه‌دار جوجه کشی کنید. دستگاه‌های جوجه کشی باکیفیت دارای راندمان بالای 90 درصد هستند.

احتمال خرابی به علت آلودگی به شدت پایین است زیرا نسبت به مرغ مادر محیط پاکیزه‌تری برای جوجه کشی فراهم است و تخم‌ها در این دستگاه‌ها با آلودگی مواجه نمی‌شوند.

تنظیم دما و رطوبت در دستگاه‌های جوجه کشی به علت استفاده از سنسور و سیستم تامین رطوبت بسیار دقیق است. مرغ کرچ به صورت غریزی تخم‌ها را می‌چرخاند و احتمال بروز خطا در آن وجود دارد اما در دستگاه جوجه‌کشی، تخم‌ها به صورت اتوماتیک و با دقت بسیار بالا چرخانده می‌شوند.

 

کلام آخر

امروزه یکی از راه‌های کسب درآمد با سرمایه گذاری نسبتاً کم استفاده از دستگاه جوجه کشی می‌باشد. خرید و راه‌اندازی سیستم جوجه کشی برای پرندگانی نظیر مرغ بومی و بلدرچین است که سودآوری نسبتاً بالایی دارند. از طرف دیگر، بخشی از علاقه‌مندان به پرندگان زینتی با خلاقیت و هوشیاری درصدد تکثیر گونه‌های ارزشمند پرنده‌های زینتی نظیر طوطی برآمده‌اند. عده‌ای  نیز با خوش‌فکری به بخشی از زنجیره تأمین پرورش شترمرغ پیوسته‌اند و با خرید دستگاه جوجه کشی تخم شترمرغ به سودآوری قابل قبولی دست پیدا کرده‌اند. پس ازهر بعدی که به موضوع پرورش پرندگان و دستگاه‌های جوجه کشی نگاه کنیم، ارزش این صنعت نمایان می‌شود.

فروشگاه پرنده، با انواع دستگاه جوجه‌کشی حرفه‌ای در خدمت شما کارآفرینان آینده می‌باشد. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت‌ها و انواع دستگاه‌های موجود، به سایت فروشگاه پرنده مراجعه کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما
ارومیه کیلومتر 6جاده اشنویه (تاناکورا) بعداز کارخانه فردآذربایجان روستای قره آغاج ماشین سازی طیور محجوبی
09142688561-09149418561-04432514895
bridshoping@gmail.com